...
...
 
 

Počitniške hiše z bazenom, luksuzne vile Cavtat

 

Počitniške hiše z bazenom in luksuzne vile ponujajo namestitev za nepozabne počitnice, za tiste, ki iščejo posebno doživetje. Vsaka edinstvena luksuzna vila ima svojo fascinantno zgodbo za čudovito doživetje. V naši ponudbi, počitniške hiše Cavtat , najdete idealno namestitev za družino ali skupino prijateljev, za sproščujoče počitnice, druženje, raziskovanje, različne aktivnosti.. Vsaka počitniška hiša, vila z bazenom, vam bo omogočila, da doživite svoj dopust na poseben način. Osebnost in edinstvenost vile je v kvaliteti, lepoti, podrobnostih, in drugih storitvah.. Vile z bazenom in počitniške hiše iz naše ponudbe v destinaciji Cavtat so moderno in luksuzno opremljene, da bi vaš dopust bil zelo prijeten. Cavtat je destinacija, ki vam bo omogočila raziskovanje zgodovinskih spomenikov, odkrivanje različnih tradicionalnih vrednot, uživanje v novih gastronomskih specialitetah, obisk vinske ceste ter druge zanimive turistične zanimivosti. Luksuzna vila z zasebnim bazenom, nastanitev, ki daje občutek lepote preprostega življenja. Okolje za uživanje v zasebnosti, lep pogled, mir in tišina. Prijetna okolica, čudovita narava, udobna namestitev Vaše bivanje v destinaciji Cavtat vam bo dalo udobje in razkošje, ki ga iščete! Izberite idealno destinacijo, vašo idealno počitniško hišo z bazenom, ali luksuzno vilo..

Cavtat je turistično središče najbolj južnega dela hrvaške jadranske obale in eno najlepših majhnih mest na vzhodni Jadranski obali. Cavtat je mesto prijetnega podnebja, bujnega rastja, slikovitih plaž, rekreacijskih in športnih naprav in zgledne kulinarike. Polotok Rat zapira severno cavtatsko pristanišče v zalivu Tiha, ki je odlično zaklonišče pred jugom, toda burji je povsem izpostavljeno. Sprahajalne poti po borovem gozdu so dolge kar 7 km. V Cavtatu so številne hiš in vilah z apartmaji in sobah.
Današnji Cavtat je naslednik grškega Epidaurusa. Mesto je bilo utrjeno z obzidjem, ki so ga ob koncu 19. stol. začeli podirati. Frančiškanska cerkev Gospa od Cavtata je gotsko-renesančna stavba s slikami starih dubrovniških mojstrov in pomembnega slikarja Vlahe Bukovca iz 19.-20. stol., samostanska klavzura je iz 1483. V baročni župnijski cerkvi sv. Nikole iz 1732 so leseni oltarij, v župnišču pa slikarska zbirka.

 
 

Počitniške hiše z bazenom, luksuzne vile Cavtat - Vila z bazenom, počitniška hiša za najem