...
...
 
 

Počitniške hiše z bazenom, luksuzne vile Črnogorsko primorje

 

Počitniške hiše z bazenom in luksuzne vile ponujajo namestitev za nepozabne počitnice, za tiste, ki iščejo posebno doživetje. Vsaka edinstvena luksuzna vila ima svojo fascinantno zgodbo za čudovito doživetje. V naši ponudbi, počitniške hiše Črnogorsko primorje , najdete idealno namestitev za družino ali skupino prijateljev, za sproščujoče počitnice, druženje, raziskovanje, različne aktivnosti.. Vsaka počitniška hiša, vila z bazenom, vam bo omogočila, da doživite svoj dopust na poseben način. Osebnost in edinstvenost vile je v kvaliteti, lepoti, podrobnostih, in drugih storitvah.. Vile z bazenom in počitniške hiše iz naše ponudbe v destinaciji Črnogorsko primorje so moderno in luksuzno opremljene, da bi vaš dopust bil zelo prijeten. Črnogorsko primorje je destinacija, ki vam bo omogočila raziskovanje zgodovinskih spomenikov, odkrivanje različnih tradicionalnih vrednot, uživanje v novih gastronomskih specialitetah, obisk vinske ceste ter druge zanimive turistične zanimivosti. Luksuzna vila z zasebnim bazenom, nastanitev, ki daje občutek lepote preprostega življenja. Okolje za uživanje v zasebnosti, lep pogled, mir in tišina. Prijetna okolica, čudovita narava, udobna namestitev Vaše bivanje v destinaciji Črnogorsko primorje vam bo dalo udobje in razkošje, ki ga iščete! Izberite idealno destinacijo, vašo idealno počitniško hišo z bazenom, ali luksuzno vilo..

Črnogorsko primorje velja za najlepši del jadranske obale. Ob meje s Hrvaško do meje z Albanijo na reki Bojani je v zračni črti 73 km, ob razčlenjeni obali pa okoli 250 km. Slikovita krajinska sestavljenka obsega primorje s starimi sredozemskimi naselji, več kot 100 peščenimi, prodnatimi in skalnatimi plažami ter naravno in kulturno izredno razgibano zaledje.
Najpomembnejša naselja s turistično ponudbo ob morju so od severa proti jugu Herceg Novi, Kotor, Tivat, Budva, Miločer, Sveti Stefan, Petrovac, Sutomore, Bar in Ulcinj, nekatera pa še posebej izstopajo zaradi kulturne dediščine (Budva, Perast, Risan), mesto Kotor je celo vpisano v UNESCOV seznam svetovne dediščine.
Med zalivi je po vseh merilih najbolj zanimiva Boka Kotorska, edini sredozemski zaliv, ki po videzu in obsega spominja na norveške fjorde. Zaradi razčlenjenosti so njegovi deli dobili imena po največjih naseljih: Hercegnovski, Tivatski, Risanski in Kotorski zaliv.
Nad obalo se strmo vzpenjajo gorske verige Orjen, Lovčen, Sutorman in Rumija.
Od naravnih znamenitosti leži najbliže morju naravni park Skadrsko jezero, največje jezero v jugovzhodni Evropi (do 530 km2), ki si ga Črna Gora deli z Albanijo in je najbolj obsežen ptičji rezervat v Evropi. Od 1996 je jezero vpisano v svetovni seznam ,okrišč (Ramsarska konvencija). V zaledju Kotorskega zaliva se dviga gora – narodni park Lovčen z mavzolejem pesnika, vladike in državnika Petra II Petrovića Njegoša. Edina večja stalna vodotoka v neposrednem zaledju Jadrana sta Morača, ki se izliva v Skadrsko jezero in Bojana, ki priteče iz jezera in je v spodnjem toku mejna reka med Črno goro in Albanijo: v Jadransko morje se izliva jugovzhodno od Ulcinja.
Glede navtičnega turizma velja omeniti, da bi bil ta del vzhodno-jadranske obale, če ga ne bi obogatile izredne lepote Boke Kotorske, verjetno najbolj dolgočasen, saj ga ne pestrijo otoki... in še tistih nekaj večjih čeri je neobljudenih: čeprav pa je potrebno omeniti, da so še vedno pogosti zalivčki z majhnimi osamljenimi plažami. Naj omenimo še najdaljšo plažo vzhodne obale Jadrana – jugovzhodno od Ulcinja se namreč razprostira Velika plaža, prava sanjska peščena ravnina dolga kar 13 km.

 
 

Počitniške hiše z bazenom, luksuzne vile Črnogorsko primorje - Vila z bazenom, počitniška hiša za najem