...
...
 
 

Počitniške hiše z bazenom, luksuzne vile Baška Voda

 

Počitniške hiše z bazenom in luksuzne vile ponujajo namestitev za nepozabne počitnice, za tiste, ki iščejo posebno doživetje. Vsaka edinstvena luksuzna vila ima svojo fascinantno zgodbo za čudovito doživetje. V naši ponudbi, počitniške hiše Baška Voda , najdete idealno namestitev za družino ali skupino prijateljev, za sproščujoče počitnice, druženje, raziskovanje, različne aktivnosti.. Vsaka počitniška hiša, vila z bazenom, vam bo omogočila, da doživite svoj dopust na poseben način. Osebnost in edinstvenost vile je v kvaliteti, lepoti, podrobnostih, in drugih storitvah.. Vile z bazenom in počitniške hiše iz naše ponudbe v destinaciji Baška Voda so moderno in luksuzno opremljene, da bi vaš dopust bil zelo prijeten. Baška Voda je destinacija, ki vam bo omogočila raziskovanje zgodovinskih spomenikov, odkrivanje različnih tradicionalnih vrednot, uživanje v novih gastronomskih specialitetah, obisk vinske ceste ter druge zanimive turistične zanimivosti. Luksuzna vila z zasebnim bazenom, nastanitev, ki daje občutek lepote preprostega življenja. Okolje za uživanje v zasebnosti, lep pogled, mir in tišina. Prijetna okolica, čudovita narava, udobna namestitev Vaše bivanje v destinaciji Baška Voda vam bo dalo udobje in razkošje, ki ga iščete! Izberite idealno destinacijo, vašo idealno počitniško hišo z bazenom, ali luksuzno vilo..

Baška Voda je sodobno turistično središče s pristaniščem v Makarskem primorju pod gorskim hrbatom Biokovo. Biokovo je gorski hrbet v osrednjem delu dalmatinske obale, dolg 36 km in širok do 9,5 km. Prebivalci se le še redko ukvarjajo s poljedelstvom in ribištvom, kjer je glavna gospodarska panoga postal turizem. V zadnjih letih pa so Baško Vodo v skladu z neokrnjeno naravo, izvirno dalmatinsko arhitekturo ter tradicijo današnjega življenja spremenili v privlačno turistično središče na hrvaškoj obali. Gozdata okolica, dolge prodnate plaže, čisto morje in kakovostna hotelsko-gostinska ponudba pospešujejo turistični razvoj, ki se je v polnem zamahu začel po drugi svetovni vojni. Za dolgim valobranom se dobro zavarovana marina in ima 200 privezov. Bolj intenziven razvoj turizma v Baškoj vodi se je začel z izgradnjo Jadranske turistične ceste 1968 leta. Gradijo se udobni hoteli, raste veliki kamp in vedno je več privatnih hiš z apartmajima in sobah, ki so poglavitno namenjene turizmu.
Na vzpetini Gradina so sledovi naselja in poznoantične bizantinske trdnjave. Župnijska cerkev sv. Nikole je z začetka 20. stoletja.

 
 

Počitniške hiše z bazenom, luksuzne vile Baška Voda - Vila z bazenom, počitniška hiša za najem