...
...
 
 

Počitniške hiše z bazenom, luksuzne vile Gradac

 

Počitniške hiše z bazenom in luksuzne vile ponujajo namestitev za nepozabne počitnice, za tiste, ki iščejo posebno doživetje. Vsaka edinstvena luksuzna vila ima svojo fascinantno zgodbo za čudovito doživetje. V naši ponudbi, počitniške hiše Gradac , najdete idealno namestitev za družino ali skupino prijateljev, za sproščujoče počitnice, druženje, raziskovanje, različne aktivnosti.. Vsaka počitniška hiša, vila z bazenom, vam bo omogočila, da doživite svoj dopust na poseben način. Osebnost in edinstvenost vile je v kvaliteti, lepoti, podrobnostih, in drugih storitvah.. Vile z bazenom in počitniške hiše iz naše ponudbe v destinaciji Gradac so moderno in luksuzno opremljene, da bi vaš dopust bil zelo prijeten. Gradac je destinacija, ki vam bo omogočila raziskovanje zgodovinskih spomenikov, odkrivanje različnih tradicionalnih vrednot, uživanje v novih gastronomskih specialitetah, obisk vinske ceste ter druge zanimive turistične zanimivosti. Luksuzna vila z zasebnim bazenom, nastanitev, ki daje občutek lepote preprostega življenja. Okolje za uživanje v zasebnosti, lep pogled, mir in tišina. Prijetna okolica, čudovita narava, udobna namestitev Vaše bivanje v destinaciji Gradac vam bo dalo udobje in razkošje, ki ga iščete! Izberite idealno destinacijo, vašo idealno počitniško hišo z bazenom, ali luksuzno vilo..

Gradac sta oddaljen od Makarske 40-kilometrov in leži na pol poti med Splitom in Dubrovnikom. Območje mesta je bil naseljen že v prazgodovini. Gradac je omenjena prvič po dolgem času nazaj  v X.st. in na celotnem območju najdemo v zgodovinskih ruševine, ki pričajo o bogati zgodovini tega kraja. V bližini so Baćanska jezera (8 km) in delta reke Neretve (15 km). Gradac ponuja številne možnosti za šport in rekreacijo, teniška igrišča, vodni športi, kolesarske steze ter v bližini mnogih turističnih destinacij zarad česar je idealna počizniška destinacjia.

Gradac je danes moderno turistično središče, da je res raznoliko namestitev , ponuja namestitev v  hoteli in gostišča vse do apartmaja.
 
 

Počitniške hiše z bazenom, luksuzne vile Gradac - Vila z bazenom, počitniška hiša za najem