...
...
 
 

Počitniške hiše z bazenom, luksuzne vile Crikvenica

 

Počitniške hiše z bazenom in luksuzne vile ponujajo namestitev za nepozabne počitnice, za tiste, ki iščejo posebno doživetje. Vsaka edinstvena luksuzna vila ima svojo fascinantno zgodbo za čudovito doživetje. V naši ponudbi, počitniške hiše Crikvenica , najdete idealno namestitev za družino ali skupino prijateljev, za sproščujoče počitnice, druženje, raziskovanje, različne aktivnosti.. Vsaka počitniška hiša, vila z bazenom, vam bo omogočila, da doživite svoj dopust na poseben način. Osebnost in edinstvenost vile je v kvaliteti, lepoti, podrobnostih, in drugih storitvah.. Vile z bazenom in počitniške hiše iz naše ponudbe v destinaciji Crikvenica so moderno in luksuzno opremljene, da bi vaš dopust bil zelo prijeten. Crikvenica je destinacija, ki vam bo omogočila raziskovanje zgodovinskih spomenikov, odkrivanje različnih tradicionalnih vrednot, uživanje v novih gastronomskih specialitetah, obisk vinske ceste ter druge zanimive turistične zanimivosti. Luksuzna vila z zasebnim bazenom, nastanitev, ki daje občutek lepote preprostega življenja. Okolje za uživanje v zasebnosti, lep pogled, mir in tišina. Prijetna okolica, čudovita narava, udobna namestitev Vaše bivanje v destinaciji Crikvenica vam bo dalo udobje in razkošje, ki ga iščete! Izberite idealno destinacijo, vašo idealno počitniško hišo z bazenom, ali luksuzno vilo..

Crikvenica je največje in najbolj znano turistično središče in klimatsko zdravilišče v Kvarnerju. Blage zime, ki so največkrat brez snega in dolga, topla poletja ga uvrščajo med najbolj sončna mesta v Evropi. Sredozemsko podnebje, prijetne plaže in naravne lepote so omogočili, da se je iz nekdanjega ribiškega naselja razvilo turistično središče. Crikveniška riviera sega od Jadranovega do Selc. Na 15km dolgi Crikveniški rivieri boste našli široke peščene in skalnate plaže, ter znano plažo v Crikvenici z bogato športno ponudbo, ki se nadaljujejo v lepo urejene in vedno zelene parke. Vzdolž obale teče lepo urejena obalna promenada, obkrožena s palmami in lovorjem ter številnimi restavracijami, lokali in trgovinami, ki se vijejo vzdolž celotne riviere. Turistično ponudbo dopolnjuje zdraviliški turizem v dobro opremljenemi zdraviliščima.
Prvo kopališče v Crikvenici so uredili 1888. Naselje se je razvilo proti koncu 14. stoletju na kraju rimske postaje Ad Turres in ob cerkvi sv. Marije (domačini pravijo crikva-od tod ime Crikvenica). Pavilski samostan je bil zgrajen 1412. in je po odhodu Pavlincev 1785 večkrat menjal namembnost. Zdaj je v njem hotel.

 
 

Počitniške hiše z bazenom, luksuzne vile Crikvenica - Vila z bazenom, počitniška hiša za najem