...
...
 
 

Počitniške hiše z bazenom, luksuzne vile Otok Brač

 

Počitniške hiše z bazenom in luksuzne vile ponujajo namestitev za nepozabne počitnice, za tiste, ki iščejo posebno doživetje. Vsaka edinstvena luksuzna vila ima svojo fascinantno zgodbo za čudovito doživetje. V naši ponudbi, počitniške hiše Otok Brač , najdete idealno namestitev za družino ali skupino prijateljev, za sproščujoče počitnice, druženje, raziskovanje, različne aktivnosti.. Vsaka počitniška hiša, vila z bazenom, vam bo omogočila, da doživite svoj dopust na poseben način. Osebnost in edinstvenost vile je v kvaliteti, lepoti, podrobnostih, in drugih storitvah.. Vile z bazenom in počitniške hiše iz naše ponudbe v destinaciji Otok Brač so moderno in luksuzno opremljene, da bi vaš dopust bil zelo prijeten. Otok Brač je destinacija, ki vam bo omogočila raziskovanje zgodovinskih spomenikov, odkrivanje različnih tradicionalnih vrednot, uživanje v novih gastronomskih specialitetah, obisk vinske ceste ter druge zanimive turistične zanimivosti. Luksuzna vila z zasebnim bazenom, nastanitev, ki daje občutek lepote preprostega življenja. Okolje za uživanje v zasebnosti, lep pogled, mir in tišina. Prijetna okolica, čudovita narava, udobna namestitev Vaše bivanje v destinaciji Otok Brač vam bo dalo udobje in razkošje, ki ga iščete! Izberite idealno destinacijo, vašo idealno počitniško hišo z bazenom, ali luksuzno vilo..

Otok Brač je največji otok v srednje - dalmatinski otoški skupini in tretji največji v Jadranskem morju. Njegova najvišja točka in hkrati najvišji vrh vseh jadranskih otokov je Vidova gora (780 m). Od celine ga loči Brački kanal, od otoka Šolta Splitska vrata in od otoka Hvar Hvarski kanal.
Največji med 22 naselji sta Supetar in Pučišća, a ostala mesta so Postira, Bol, Povlja, Sutivan, Milna, Nerežišča, Selca, Sumartin, Ložišča, Blaca.
Supetar je naselje na severni obali otoka Brača ter njegovo upravno, gospodarsko, kulturno in turistično središče. Turistična ponudba je raznovrsna. Dolge plaže med naseljema Mirca na zahodu in Splitska na vzhodu so peščene, ob njih so borovi gozdovi. Novo naselje se je v srednjem veku razvilo okrog majhnega zaliva Sveti Petar, po katerem je kraj dobil ime.
Pučišća je večje naselje in pristan ob globoko zajedenem zalivu na severni strani otoka Brača. V bližini so trije kamnolomi znanega braškega kamna, naselje pa je središče kamnoseštva.
Postira je mestece na severni obali otoka Brača. V bližini je več zanimivih zalivov s plažami, ki jih obdaja borov grozd.
Bol edino naselje na južni strani Brača, pod Vidovo goro, je vodilno turistično in letoviško središče otoka. Slovi po čudovitih plažah, med katerimi je peščeni Zlatni rat ena najlepših na Jadranu (zavarovana kot naravni spomenik). Bol ima bogato športno ponudbo vseh vrst, med drugim kar 25 teniških igrišč. V naselju in okolici je nekaj zasebnih kampov. Bol nudi številne nastanitve: apartmaji, sobe, vile, številni hoteli.
Sutivan je naselje na zahodu severne obale otoka sodi med najlepša na Braču. Prodnate plaže so priljubljene med prebivalci Splita. Svet ob obali je pogozden, ob neizrazitem zalivu je park z palmovim drevoredom.
Milna je naselje in pristanišče v istoimenskem zalivu na zahodu otoka. Pomembne gospodarske dejavnosti so poljedelstvo, ladjedelništvo, ribištvo, predelava rib in turizem. V večih zalivih so peščene in prodnate plaže.
Povlja je naselje ob vzhodnem delu zelo razčlenjenega istoimenskega zaliva na vzhodni strani otoka Brača. V bližini so številne slikovite plaže.
Selca je naselje na vzhodni strani otoka, 2 km oddaljeno od obale. V okolici so kamnolomi braškega kamna in med glavnimi dejavnostmi je prav obdelava kamna. To se kaže v urbano urejenen naselju, ki se je razvilo iz vasice: iz kamna so stopnišča, terase, balkoni, ograje, klopi na trgu, vaze za cvetje in celo kuhinjska oprema po hišah.
Nerežišča je največje naselje v notranjosti otoka, znano po izdelovanju aromatičnih olj iz sivke in kadulje. Izhodišče za izlet na Vidovo goro.
Otok Brač je tudi znan po braškem kamnu. Največji kamnolomi so prav gotovo pri Škripu, kjer so lomili in obdelovali kamnite bloke za gradnjo slovite Dioklecijanove palače v Splitu in Belo hišo v Washingtonu.

 
 

Počitniške hiše z bazenom, luksuzne vile Otok Brač - Vila z bazenom, počitniška hiša za najem