...
...
 
 

Počitniške hiše z bazenom, luksuzne vile Petrovac

 

Počitniške hiše z bazenom in luksuzne vile ponujajo namestitev za nepozabne počitnice, za tiste, ki iščejo posebno doživetje. Vsaka edinstvena luksuzna vila ima svojo fascinantno zgodbo za čudovito doživetje. V naši ponudbi, počitniške hiše Petrovac , najdete idealno namestitev za družino ali skupino prijateljev, za sproščujoče počitnice, druženje, raziskovanje, različne aktivnosti.. Vsaka počitniška hiša, vila z bazenom, vam bo omogočila, da doživite svoj dopust na poseben način. Osebnost in edinstvenost vile je v kvaliteti, lepoti, podrobnostih, in drugih storitvah.. Vile z bazenom in počitniške hiše iz naše ponudbe v destinaciji Petrovac so moderno in luksuzno opremljene, da bi vaš dopust bil zelo prijeten. Petrovac je destinacija, ki vam bo omogočila raziskovanje zgodovinskih spomenikov, odkrivanje različnih tradicionalnih vrednot, uživanje v novih gastronomskih specialitetah, obisk vinske ceste ter druge zanimive turistične zanimivosti. Luksuzna vila z zasebnim bazenom, nastanitev, ki daje občutek lepote preprostega življenja. Okolje za uživanje v zasebnosti, lep pogled, mir in tišina. Prijetna okolica, čudovita narava, udobna namestitev Vaše bivanje v destinaciji Petrovac vam bo dalo udobje in razkošje, ki ga iščete! Izberite idealno destinacijo, vašo idealno počitniško hišo z bazenom, ali luksuzno vilo..

Petrovac je staro naselje mestnega tipa, nastalo ob križišču cest, ki vodijo v Budvo, Bar in proti Skadarskem jezeru ter Podgorici. Naselje ob obali se je izoblikovalo ob koncu 18. stoletja. Danes je prijazno, mirno in atraktivno turistično mesto ob peščani obali.

 Srednji vek je pustil v kraju precej dragocenik spomenikov, predsvem sakralne narave. V okolici Petrovca je več naravnih in kulturnih znamenitosti. Ob obali pred mestom sta skalnata otočka Katic in Sveta Nedjelja s cerkvijo. Na skalni polici nad Buljarico so okoli leta 1116 zgradili samostan Gradište. Samostanski kompleks je z obnovami preživel turške napade in požar med drugo svetovno vojno, zdaj pa je odprt za obiskovalce.

 
 

Počitniške hiše z bazenom, luksuzne vile Petrovac - Vila z bazenom, počitniška hiša za najem