...
...
 
 

Počitniške hiše z bazenom, luksuzne vile Brodarica i otok Krapanj

 

Počitniške hiše z bazenom in luksuzne vile ponujajo namestitev za nepozabne počitnice, za tiste, ki iščejo posebno doživetje. Vsaka edinstvena luksuzna vila ima svojo fascinantno zgodbo za čudovito doživetje. V naši ponudbi, počitniške hiše Brodarica i otok Krapanj , najdete idealno namestitev za družino ali skupino prijateljev, za sproščujoče počitnice, druženje, raziskovanje, različne aktivnosti.. Vsaka počitniška hiša, vila z bazenom, vam bo omogočila, da doživite svoj dopust na poseben način. Osebnost in edinstvenost vile je v kvaliteti, lepoti, podrobnostih, in drugih storitvah.. Vile z bazenom in počitniške hiše iz naše ponudbe v destinaciji Brodarica i otok Krapanj so moderno in luksuzno opremljene, da bi vaš dopust bil zelo prijeten. Brodarica i otok Krapanj je destinacija, ki vam bo omogočila raziskovanje zgodovinskih spomenikov, odkrivanje različnih tradicionalnih vrednot, uživanje v novih gastronomskih specialitetah, obisk vinske ceste ter druge zanimive turistične zanimivosti. Luksuzna vila z zasebnim bazenom, nastanitev, ki daje občutek lepote preprostega življenja. Okolje za uživanje v zasebnosti, lep pogled, mir in tišina. Prijetna okolica, čudovita narava, udobna namestitev Vaše bivanje v destinaciji Brodarica i otok Krapanj vam bo dalo udobje in razkošje, ki ga iščete! Izberite idealno destinacijo, vašo idealno počitniško hišo z bazenom, ali luksuzno vilo..

Otok Krapanj je otoček v jugovzahodnem delu Šibenskega kanala. Najmanjši in najniži naseljeni otok na Jadranu. Od naselja Brodarica na kopnem ga loči okrog 300 m širok preliv. Na otočku je istoimensko naselje. Prebivalci se ukvarjajo tudi s predelavo spužev, kar je tukajšnja stoletna tradicija. Frančiškanski samosatan in cerkev so zgradili v 15 in 16 stoletju ter ju kasneje dograjevali. V sklopu samostana sta Muzej spužvarstva in galerija.
Brodarica leži na delu prijazne obale med Šibenikom in Primoštenom, obrnjena proti slikovitem šibenskem arhipelagu. V spokoju majhnega mesteca, ki s svojimi plažami in z bistrim morjem varuje vse blagodejnosti nedotaknjene narave, najdite delček vzdušja samo zase. Nasproti Brodarici se nahaja otoček Krapanj.

 
 

Počitniške hiše z bazenom, luksuzne vile Brodarica i otok Krapanj - Vila z bazenom, počitniška hiša za najem