...
...
 
 

Počitniške hiše z bazenom, luksuzne vile Otok Vir

 

Počitniške hiše z bazenom in luksuzne vile ponujajo namestitev za nepozabne počitnice, za tiste, ki iščejo posebno doživetje. Vsaka edinstvena luksuzna vila ima svojo fascinantno zgodbo za čudovito doživetje. V naši ponudbi, počitniške hiše Otok Vir , najdete idealno namestitev za družino ali skupino prijateljev, za sproščujoče počitnice, druženje, raziskovanje, različne aktivnosti.. Vsaka počitniška hiša, vila z bazenom, vam bo omogočila, da doživite svoj dopust na poseben način. Osebnost in edinstvenost vile je v kvaliteti, lepoti, podrobnostih, in drugih storitvah.. Vile z bazenom in počitniške hiše iz naše ponudbe v destinaciji Otok Vir so moderno in luksuzno opremljene, da bi vaš dopust bil zelo prijeten. Otok Vir je destinacija, ki vam bo omogočila raziskovanje zgodovinskih spomenikov, odkrivanje različnih tradicionalnih vrednot, uživanje v novih gastronomskih specialitetah, obisk vinske ceste ter druge zanimive turistične zanimivosti. Luksuzna vila z zasebnim bazenom, nastanitev, ki daje občutek lepote preprostega življenja. Okolje za uživanje v zasebnosti, lep pogled, mir in tišina. Prijetna okolica, čudovita narava, udobna namestitev Vaše bivanje v destinaciji Otok Vir vam bo dalo udobje in razkošje, ki ga iščete! Izberite idealno destinacijo, vašo idealno počitniško hišo z bazenom, ali luksuzno vilo..

Otok Vir leži v severnom delu zadrske otoške skupine. Otok Vir je od Zadra oddaljen priblizno 30 km. Od kopnega ga deli 3 m globok in 300 m širok preliv Privlački gaz, čez katerega vodi most, tako da otok s celino povezuje cesta. V višjem zahodnem delu otoka je več vzpetin, najvišja je Bandira (112 m), kjer so vidni ostanki ilirskega gradišča. Nedalec vstran se nahajajo restavracije in cafe-bari z prijetnimi terasami, disco klubi, trgovine.. Lega otoka Vira v srednji Dalmaciji je idealna za oglede drugih znamenitosti. V oddaljenosti 100 km so mnogi ogleda vredni nacionalni parki: Kornati, Paklenica in reka Krka.
Vir je največje naselje na otoku, leži na vzpetini nad peščenim zalivom Sapovac. V pristanišču so odkrili ostanke predromanske cerkev sv. Ivana iz 12.-13.stoletja. Ob obali so razvaline nekdanje beneške utrdbe iz 17. stoletja, od katere je ohranjen del zidu z vhodnimi vrati in dva stražarska stolpa. Ob obali je nekaj zasebnih kampov.

 
 

Počitniške hiše z bazenom, luksuzne vile Otok Vir - Vila z bazenom, počitniška hiša za najem