...
...
 
 

Počitniške hiše z bazenom, luksuzne vile Pirovac

 

Počitniške hiše z bazenom in luksuzne vile ponujajo namestitev za nepozabne počitnice, za tiste, ki iščejo posebno doživetje. Vsaka edinstvena luksuzna vila ima svojo fascinantno zgodbo za čudovito doživetje. V naši ponudbi, počitniške hiše Pirovac , najdete idealno namestitev za družino ali skupino prijateljev, za sproščujoče počitnice, druženje, raziskovanje, različne aktivnosti.. Vsaka počitniška hiša, vila z bazenom, vam bo omogočila, da doživite svoj dopust na poseben način. Osebnost in edinstvenost vile je v kvaliteti, lepoti, podrobnostih, in drugih storitvah.. Vile z bazenom in počitniške hiše iz naše ponudbe v destinaciji Pirovac so moderno in luksuzno opremljene, da bi vaš dopust bil zelo prijeten. Pirovac je destinacija, ki vam bo omogočila raziskovanje zgodovinskih spomenikov, odkrivanje različnih tradicionalnih vrednot, uživanje v novih gastronomskih specialitetah, obisk vinske ceste ter druge zanimive turistične zanimivosti. Luksuzna vila z zasebnim bazenom, nastanitev, ki daje občutek lepote preprostega življenja. Okolje za uživanje v zasebnosti, lep pogled, mir in tišina. Prijetna okolica, čudovita narava, udobna namestitev Vaše bivanje v destinaciji Pirovac vam bo dalo udobje in razkošje, ki ga iščete! Izberite idealno destinacijo, vašo idealno počitniško hišo z bazenom, ali luksuzno vilo..

Pirovac je manjše mesto z lepimi peščani plažami in slikovitimi zalivički. Oddaljen od Šibenika 22 km, Pirovac je poznato turistično središče. Pirovac je manjše mesto s pristaniščem v jugovzhodnem delu globokega Pirovačkega zaliva. V več zalivčkih so slikovite plaže, v zalivu Makirina so tudi sloji zdravilnega peloidnega blata, ki ga množično uporabljajo turisti. Kopanje je mogoče tudi na otočku Sustipanac. Bližnji otok Sv. Stjepan (ostanki Rimskega naselja, samostan) slovi po svojih zdravilnih blatnih kopelih, sicer pa okoliš ponuja tudi lepe peščene plaže in turistične trgovince. V senčni legi, globoko v zalivu, ga krasi bogato mediteransko rastje, voda je tu zaradi zalivske lege toplejša kot drugod po Jadranski obali. Pirovac je tudi dobro izhodišče za Nacionalni park Kornate.
Pirovac je zgodovinsko mesto (gotska cerkev sv. Jurija, gotski reliefni srkofag iz leta 1447 v kapelici družine Vrančić – Draganić), s tradicionalno mediteransko arhitekturo z ozkimi zavitimi uličicami. Delno je ohranjeno obrambno obzidje iz leta 1505. Iz tega časa je tudi cerkev sv. Jurja, ki pa je bila v 18. stoletju prenovljena. Na koncu zaliva Makirina stoji srednjeveška cerkev sv. Martina.

 
 

Počitniške hiše z bazenom, luksuzne vile Pirovac - Vila z bazenom, počitniška hiša za najem